Outdoor Concepts: tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud
0472/25.31.91

Outdoor Concepts

Outdoor Concepts is een creatie van Kevin Vanderschueren.

In 2009 studeerde ik als tuin- en landschapsarchitect af aan de Erasmushogeschool te Brussel. Sindsdien sta ik samen met mijn team in voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw droomtuin.

Tuinarchitectuur betekent voor mij uw persoonlijke wensen vertalen naar een concrete tuin, rekening houdend met uw levensstijl, uw gezinssituatie en uw tuin. Via een kennismakingsgesprek luisteren we aandachtig naar uw wensen en noden en zetten deze nadien om in een mooi, samenhangend en onderhoudsvriendelijk ontwerp.

Als tuinarchitect weet ik precies wat de mogelijkheden van uw terrein zijn. Wil u graag een kindvriendelijke tuin? Of droomt u eerder van een zwemvijver en een mooi terras? Wilt u liever een unieke beplanting zonder onderhoud?

Tuinarchitect Kevin Vanderschueren -Outdoor Concepts- vertaalt uw wensen in een persoonlijk ontwerp. Nivelleren van uw tuin? Inzaaien van het gazon? Nieuw tuinontwerp? Heraanleg oprit? Aanleg zwemvijver? Dit zijn slechts enkele van de projecten die we voor u kunnen realiseren!

Contacteer Outdoor Concepts

Outdoor Concepts over ons
+ Tuinen ontworpen
% Tevreden klanten
m2 Gazon gezaaid