Outdoor Concepts: tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud
0472/25.31.91

Aangepast aan uw budget onderhouden wij uw tuin tot in de puntjes. Wat uw wensen ook zijn, wij verzorgen uw planten, gras, bomen en tuinpaden met het nodige materiaal. De onderhoudsfrequentie kan variëren, afhankelijk van de specifieke omstandigheden.

Zo kan u opteren voor een eenmalig onderhoud. Ook kan u opteren voor een tuinonderhoud met jaarcontract, dit wil zeggen dat Outdoor Concepts uw tuin tot in de puntjes verzorgt, zonder dat u tijdens dit contract moet omkijken naar de onderhoudslast. Afhankelijk van uw tuin komen wij wekelijks, maandelijks of een aantal keer per jaar langs.

De onderhoudsactiviteiten zijn zeer breed. Zij strekken zich uit van grasmaaien, bemesting van gazon, snoeien van struiken, vormsnoei van hagen, bestrijden van plantenziekten, onkruidbestrijding tot het zuiveren van tegelverharding en nog zoveel meer. Vertrouw op onze expertise voor deze zware klus. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat het afval netjes wordt afgevoerd zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

img_divider