Outdoor Concepts: tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud
0472/25.31.91

Outdoor Concepts gaat te werk in verschillende stappen om tot een passend tuinontwerp te komen, waar er geluisterd wordt naar verwachtingen en ideeën, de huidige tuin volledig wordt opgemeten en er tenslotte een ontwerp op maat wordt gemaakt voorzien van een gedetailleerde prijsofferte.

1. KENNISMAKINGSGESPREK

Tijdens een eerste gesprek luisteren we naar uw wensen, verwachtingen en ideeën. Via een informatiebrochure gaan we samen op zoek naar de stijl dit het best bij u past. Outdoor Concepts hecht enorm veel belang aan dit gesprek omdat we goed moeten aanvoelen in welke richting u uw toekomstige tuin ziet om zo een passend en doordacht voorontwerp te kunnen opmaken.

Dit eerste gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. De prijs voor het maken van een ontwerp is afhankelijk van uw verwachtingen en wordt ter plaatse bepaald. Daarnaast is het maken van een offerte volledig vrijblijvend en zonder verplichtingen. Tijdens dit gesprek kunnen we u ook een eerste idee geven qua budget en tijdslijn.

2. OPMETEN

In deze fase meten we uw tuin volledig op om een correct beeld te krijgen van de tuin. Al deze gegevens worden verzameld op een plan, zodat tijdens de aanleg geen onverwachte problemen boven komen.

3. TUINONTWERP

Vervolgens maken we een ingekleurd tuinplan op maat, rekening houdend met uw wensen en verwachtingen en aangepast aan de stijl van uw woning en omgeving. Een landelijke of een moderne tuin? Wij streven er steeds naar om alle omgevingsfactoren met uw wensen in harmonie samen te brengen.

Dit tuinplan omvat verschillende aspecten. Eerst en vooral geeft het een presentatie van de verschillende vormen en materialen. Daarnaast geven we ook een duidelijk overzicht van de verschillende beplanting. Samen met u worden de planten gekozen, aangepast aan uw grondsoort en de directe omgeving. We overlopen of u bepaalde wensen hebt omtrent hoofdkleuren in de verschillende seizoenen. Is er ook een goede verhouding tussen groenblijvende en bladhoudende planten en is de bloeiperiode gespreid over het hele jaar - of hebt u andere voorkeuren? Ook zien we er op toe dat uw tuin onderhoudsvriendelijk is en blijft. Bij het presenteren van het tuinplan tonen wij u foto’s van elke plant die voorzien wordt in uw tuin en bespreken wij samen met u typische kenmerken van deze planten. Op deze manier krijgt u al een duidelijk beeld van hoe uw tuin er zal uitzien, zowel in het voorjaar als de zomer, maar ook gedurende de rest van het jaar.

Naast het tuinplan maken wij ook een gedetailleerde offerte op. Hierin beschrijven wij uitgebreid welke werken er dienen te gebeuren voor de aanleg van uw tuinplan, samen met de opbouw van de verhardingen - grondwerken, oppervlaktes enz.... . Met andere woorden: alles van A tot Z om uw tuinplan tot in de kleinste puntjes te kunnen uitvoeren. Deze offerte geeft u een duidelijk beeld van de verschillende kostenposten.

img_divider

Geïnteresseerd in een eigen tuinontwerp? Maak nu een afspraak!